Stine håndskrift

Healing

Ordet ”healing” kendes af de fleste, men hvad der ligger bag ”healing” kendes af de færreste. Derfor vil jeg fortælle hvad ”healing” er, hvordan jeg healer og hvad du kan få ud af healing hos mig.

Solnedgang med ænder

Spirituel healing

Hvad er healing?

Der findes ingen præcis definition på, hvad healing endelig betyder. Men som udgangspunkt er healing baseret på en teori om, at kroppen har sit eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af en livsenergi, som cirkulerer i bestemte strømme gennem vores organer, celler og hormoner. Oversat direkte fra engelsk betyder healing ”helbredelse” og menes at hele op eller at gøre hel. At heale betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med din helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Alt indeholder energi og igennem healing kan man påvirke disse energier. Derfor er det vigtigt, at denne energi får lov at cirkulerer frit, da det medvirker til fysisk og psykisk velværd. Alle bliver påvirket af energien der omkranser os, både de positive og negative, f.eks. der hjemmes, på jobbet, i bilen/toget, men bestemte også de mennesker og dyr vi omgiver os med.
Teorien er, at hvis der opstår ubalance i energisystemet der omkranser vores krop, kan det vises ved dig som f.eks. sygdom eller andre former for blokeringer forskellige steder i kroppen. Formålet med healing er derfor, at genskabe balance i din krop. Med andre ord, er healing med til, at du kan få en nemmere og bedre hverdag, at blive glad, at få forløst ting som man evt. måtte have til at sidde og blokere, at mærke sig selv meget mere. Det betyder nemlig, at blive hel.

I'll show you how

Hvordan arbejder jeg?

Jeg arbejder som spirituel healing eller clairvoyant healing, det betyder at udvekslingen af informationer foregår clairvoyant mellem mig og den åndelige verden. Sagt med andre ord, når jeg healer er det både mig og den åndelige verden der arbejder. Jeg stiller mig til rådighed for, at blive brugt som kanal til at viderebringe energien til dig.

E

Stine kigger op

R

Spørgsmål?

Sidder du stadig tilbage med spørgsmål?
Så kontakt mig.

C

Siv i frost

Hvordan foregår en healing hos mig?

Når du kommer til en healing session hos mig, vil du altid blive tilbudt et glas vand, mens jeg kort fortæller om hvordan healingen foregår og sikre mig at du er tryg. Mit ønske er, at skabe den mest behagelige behandling for dig.

Herefter ligger du dig på briksen og jeg vil sætte mig bag dit hoved. Jeg vil derefter bede den åndelige verden komme til stede og lade dem arbejde gennem mig. Ofte vil jeg starte med at holde mine hænder på hovedet og slutte ved fødderne. Det bedste du kan gøre er at slappe af så godt som du nu kan, jeg skal nok sige til når jeg starter og når jeg er færdig.

Efter healingen vil jeg ofte have nogle beskeder til dig, det kan både være fysiske og psykiske udfordringer jeg bliver gjort opmærksom på. Dem tager vi en kort snak om, mens du igen bliver tilbudt et glas vand. Du vil også få mulighed for at stille mig spørgsmål her.

Vigtige punkter til en healing?

  • Du skal slappe af på briksen, gerne med et tæppe.
  • Du skal nyde oplevelsen og lade din krop tage imod.
  • Du skal være fuld påklædt

Hvad kan du få ud af healing?

  • Smertelindrende
  • Ro & balance
  • Bearbejdelse af traumer

For mig er denne healings form den mest power fulde og dermed den healing jeg oplever, der skaber de bedste resultater. Min oplevelse er at sjælen først og fremmest bliver healet. Når klienten kommer med ar på sjælen, og det har sat sig fysisk, løsner det op for problemet og kroppen kommer i balance.

Stand

Kan alt heales?

Efter min mening er der ingen grænser for, hvad der kan heales på. Det kan være alt fra smerter forskellige steder i kroppen, stress, angst, mentale ubalancer, spiseforstyrrelser, psykisk uro, diskusprolaps, manglende selvværd, traumer, infektioner osv. Man behøver ikke være syg for at modtage healing. Healing kan også anvendes til andre ting såsom hjælp til eksamensangst, skilsmisse, vinterdepression, træthed. Healing kan altså også bruges hvis du bare føler, at din krop trænger til et energiboost. Men der er dog ingen garanti, jeg kan symptomlindre i de fleste tilfælde. Men vil aldrig bruge healing, som erstatning med en konsultation hos din egen læge.

Healing for børn?

Ja børn kan sagtens blive healet. Healing af børn kan både være i fysisk form eller som fjernbehandling. Det tager dog ikke så lang tid som hos voksne, nemlig fordi børn er mere modtagelige. De behøver heller ikke ligge stille og være i ro under fjernbehandling.

Fjernhealing er det muligt?

Ja fjernhealing kan sagtens lade sig gøre. Her aftaler vi et tidspunkt hvor healingen starter. Du skal finde et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret eller afbrudt i ca. 30 minutter.

Tænd gerne et stearinlys, og læg dig godt til rette, gerne med et tæppe da det kan blive lidt koldt for kroppen. Læg hænderne ned langs siden og luk øjnene. Fokuser gerne på din vejrtræning til du føler at du er faldet til ro. Når du føler du bliver mere og mere tilstede og du får lyst til at åbne øjnene igen er healingen færdig og du kan rejse dig. Derefter tager vi en kort samtale eller kan skrive sammen, om hvordan det var og jeg vil formidle de beskeder jeg eventuelt måtte have til dig.

© 2022 Counselingbystine | 8700 Horsens | CVR: 43072951