Stine håndskrift

Afdødekontakt

Ordet ”afdødekontakt” kendes af de fleste,
men hvad der ligger bag ”afdødekontakt” kendes af de færreste.
Derfor vil jeg fortælle hvad ”afdødekontakt” er,
hvordan en session er hos mig og hvad du kan få ud af den.

Solnedgang

Afdødekontakt session

Hvad er afdødekontakt?

Afdødekontakt er, når et medie kommunikerer med en sjæl, som er gået bort. Det vil sige at man kommunikere med sjælen fra en afdød, der har levet et liv i en fysisk krop her på jorden. Sagt på en anden måde, vi har alle en sjæl, som er i vores krop. Den dag vi dør, efterlades vores krop og vores sjæl vender tilbage til den åndelige verden. Et medie kan derfor hjælpe dig med, at kommunikere på den afdøde.

Afdødekontakt kan være med et familiemedlem, en ven eller en anden person som du havde tæt. Det kan være du sidder med nogle spørgsmål? Evt. en ubearbejdet sorg? Et kæmpe savn? Eller mangler at slutte fred? Der kan være mange grunde til, at du søger en session med afdødekontakt. Det kan faktisk være en meget healende proces, og mange mennesker oplever en stor indre fred ved at have haft kontakt igen til ens kære.

Kan man være flere til en session med afdødekontakt?

Ja man kan sagtens være et par stykker til en seance, det kan være du gerne vil dele oplevelsen med den du har holder af, eller en som afdødekontakten også er relevant for. Det er meget normalt at komme som par, mor/far og datter/søn eller to tætte venner som har oplevet det sammen.

I'll show you how

Hvordan foregår en session med afdødekontakt hos mig?

Når vi mødes, sætter vi os overfor hinanden. Hvis du har bestilt en hel session til afdødekontakt, afsætter jeg 60 minutter, som deles ind på følgende måde: Introduktion, kontakt til den/de afdøde, muligheden for at kunne stille eventuelle spørgsmål til den afdøde samt afslutning. En session med mig foregår som en samtale mellem mig og den/de afdøde, jeg videreformidler det der bliver sagt til dig.  

Introduktion:

En session med afdødekontakt hos mig starter jeg altid med en kort introduktion, hvor jeg vil fortælle dig om hvordan jeg arbejder. Jeg vil selvfølgelig altid sørge for, at alle dine eventuelle spørgsmål er besvaret, så du kan føle dig tryg og godt tilpas, inden vi starter.

Kontakt til den/de afdøde:

Jeg starter altid selve sessionen med at tage kontakt til den/de afdøde, som viser sig tydeligst. Derefter begynder jeg at beskrive det jeg ser/hør/føler, selvfølgelig så du kan blive bevidst om hvem, der er igennem. Min klarfølelse er meget skarpt, så jeg mærker de afdødes tilstedeværelse kraftigere end andre følelser. Ofte mærker jeg dødsårsagen, evt. sygdom eller de ting, den afdøde har gennemlevet på min egen krop. Min klarhørelse udviser sig, så jeg kan høre, hvad de afdøde fortæller mig. Det samme gælder min klarsmag og klarlugt.
Jeg kan ikke styre hvordan de afdøde viser sig, det er nemlig helt op til dem. De ting jeg kan få vist kan være mange forskellige informationer såsom: køn, alder, relation, minder, personlighed, smerte, dødsårsag, arvegenstande osv. Jeg videre formidler det jeg får vist af den/de afdøde. Jeg bliver talt til, får vist billeder eller får budskaber igennem kroppen, nogen er sværere end andre. Svar og budskaber kan også komme i sætninger og som billeder.

Afslutning:

Det er en rigtig god ide, at være forberedt på det du vil spørge om, evt. skriv dem ned på et stykke papir. Det kan være du har noget du gerne vil have svar på eller noget du gerne selv vil sige. Det er ikke fordi du skal have skrevet et helt A4-ark, men nogle små sætninger i punktform, vil oftest give dig den bedste oplevelse. Det du siger høre den afdøde, og responsen kommer så tilbage til dig igennem mig, som jeg også har beskrevet længere oppe i teksten.
Når selve afdødekontakten er færdig, afslutter jeg sessionen med en kort afrunding. Her sikre jeg mig, at du er ved godt mod efter oplevelsen, og sikre mig at du har fået besvaret dine eventuelle spørgsmål inden, vi skilles igen.

Sidder du stadig med spørgsmål?

Hvad kan jeg få ud af en session med afdødekontakt?

  • Du kan få svar på, om de har det godt.
  • Du kan oftest få den fred du måtte søge, ved at ”snakke med den afdøde igen”.
  • Du kan få sagt det du måtte have på hjertet.
  • Du kan få svar på dine eventuelle spørgsmål.
  • Du kan få svar på om de er hos dig og evt. hjælper dig igennem livet.
  • Du kan evt. få deres råd og synsvinkler til en given situation.
Stine fra siden

Hvor lang tid skal der gå før man kan få kontakt med en afdød?

Jeg vil helt sikkert bede dig vente 10 – 12 måneder før du opsøger et medie/clairvoyant. Nemlig fordi at du oftest er meget følelsesmæssigt sårbar. Det er bedre hvis du først og fremmest tager dig tid til at bearbejde din sorg. Sjælen er oftest heller ikke klar, nogle sjæle skal have tid før du kan lære at kommunikere med et medie/clairvoyant. Det er nemmere at kommunikere med en sjæl som gik bort for 5-10 år siden end en som gik bort for 3 måneder siden. Derfor vil jeg altid råde dem som opsøger mig så tidligt om at vente. Alt sammen for at du skal have den bedste oplevelse med en session med afdødekontakt.

Kan man blande afdødekontakt med clairvoyance?

Ja hvis du skulle være interesseret i at mixe både afdødekontakt med clairvoyance i en session. Så er prisen den samme bare forkortet ned så det tilsammen giver dig en session på 50 minutter, men du kan også vælge en session som er kortere. Du kan altid kontakt mig hvis du skulle sidde mig eventuelle spørgsmål.

Hvad koster afdødekontakt?

En hel session med afdødekontakt hos mig koster 995 kr.
Se mine priser her.

Er der garanti for at få kontakt til en afdød?

Nej intet medie/clairvoyant kan stille dig den garanti.
Der kan være mange forskellige årsager til hvorfor. Det kan være fordi den afdøde simpelthen ikke har tid, en anden ting kan være fordi den clairvoyante og den afdøde ikke kan forstå hinanden. Nogle afdøde kan have svært ved at kunne gøre sig forståelig, måske er den afdøde ikke så god med ord, men er bedre til at vise f.eks. symboler. Det vil sige at den clairvoyante skal kunne forstå og tolke den afdøde.
Det kan også være fordi kontakten ikke tillades fra den åndelige side. Der skal være forskellige årsager, men oftest er det i forhold til hvad der ikke gavner og gavner.

Så savner du en som du havde tæt? 

Et familiemedlem, en ven eller en anden person, som er afgået ved døden?

© 2022 Counselingbystine | 8700 Horsens | CVR: 43072951