Priser

995

Kr.

995

Kr.

995

Kr.

495

Kr.

995

Kr.

495

Kr.

Fra

995

Kr.

1495

Kr.

.....

kr.

Arrangement

Klarsynsaften

Dette er en aften hvor du vil opleve stor kærlighed og omsorg. En aften hvor jeg stiller mig til rådighed for den åndelige verden.
Her vil jeg formidle clairvoyante beskeder og/eller hilsner/beskeder fra jeres kære på den anden side.

Under aftenen kan i sidde i en sofagruppe, ved et spisebord eller hvordan i ønsker det. Jeg starter med at fortælle lidt om mig selv og om hvordan jeg arbejder.
Derefter fortæller jeg lidt om den åndelige verden og hvad i kan forvente af aftenen. Jeg kan desværre ikke garantere at alle modtager et budskab og jeg kan ikke bestemme hvem der kommer igennem, da det er op til den åndelige verden. Når jeg har sikret mig alle er trygge, vil jeg begynde at give clairvoyante beskeder eller tage afdøde igennem.

Så ønsker i en uforglemmelig, rørende og empatisk aften i selskab med den åndelige verden?
Så tag endelig kontakt til mig her.

Hør hvad andre har at sige

Hør det fra andre:

”Stine er et utroligt varmt menneske. Hun gav mig en vanvittig oplevelse under Clairvoyance og Afdødekontakt. Hun har helt sikkert hjulpet mig videre i livet, og det er bestemt heller ikke sidste gang vi mødes.”

Sort/Hvid billede af Rikke

Rikke Dam

Owner / CEO

”Jeg har nu været til første konsultation ved Stine. Jeg var inden besøget skeptisk på, hvad jeg kunne få ud af det. Jeg har altid syntes at clairvoyance var lidt noget hokus pokus, men valgte at give det en chance. Jeg må efterfølgende tage mine mangeårige fordomme til skamme. Det var en ret vild oplevelse hos Stine, på den helt klart gode måde. Hun er yderst behagelig at snakke med og fik nogle ting frem, som hun på ingen måde kunne have vidst i forvejen.
Hun ramte nogle punkter, som jeg efterfølgende har tænkt meget over siden og jeg glæder mig allerede meget til næste konsultation.”

Sort/hvid billede af Mike

Mike Faber Kristensen

Projektleder

”Stine er et yderst behageligt menneske og super dygtig. Stine finder hurtig frem til de områder hvor der skal ske en forandring, men hjælper også med at klarlægge rækkefølgen og giver værktøjer til hvordan det skal foregå. En kombination med Clairvoyance og Healing skaber Stine ro og overskuelighed i kroppen. Jeg vil til en hver tid anbefale Stine.”

Sort/Hvid billede af Cathrin

Cathrin w. rasmussen

arbejdsmiljøkonsulent

Jeg kom til Stine med store smerter i min ryg pga. diskusprolaps. Første healing gav mig en pause i mine smerter, samt et uventet syn af min mor. Hun var død tre måneder tidligere. Jeg kunne mærke hun havde det godt og det gav mig ro. Det tog nogle gange, men i løbet af ca. to måneder blev min ryg ok igen. Godt hjulpet på vej af Stine og øvelser. Stine har desuden været en kæmpe hjælp med healing, når min psyke sender mig ind under osteklokken. Med hendes hjælp kommer jeg meget hurtigere ovenpå end jeg plejer.”

Sort/Hvid billede af Michael

Michael ølgaard Schmidt

Bager

© 2022 Counselingbystine | 8700 Horsens | CVR: 43072951